cubanismo

Cubaanse solidariteitsorganisatie

Jaar: 2017
Opdrachtgever: Cubanismo
Locatie: Brussel, België
Branding | Printmedia | Product Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

wat zegt deze klant over drx-design?

” Voor Cubanismo.be heb ik samengewerkt met Roberto om een nieuwe huisstijl en logo voor ons organisatie te bedenken. We waren ook net van naam veranderd. Er was vanuit Roberto een heel open communicatie hij ging met ons in dialoog over het voorlopige resultaat. We konden suggesties doen. Het eindresultaat mocht er wezen.

Ook daarna was hij altijd beschikbaar voor advies over een spandoek of vlag. Het ontwerp voor de t-shirts werd zo gesmaakt dat we na ons festival al meteen nieuwe moesten bijbestellen! Hij ontwierp ook de ledenfolder voor onze organisatie en zorgde zo voor een frisse en dynamische look. Roberto denkt verder dan juist een nieuw logo maar zoekt naar een mooi totaal concept die de waarden van onze beweging verenigen met de moderniteit. “

Kasper Libeert

Communicatieverantwoordelijke, Cubanismo

Vragen?

Geïnteresseerd in mijn werk, of voor een andere reden contact opnemen?

Vul het contactformulier hiernaast in en ik zal z.s.m. contact met je opnemen!

5 + 3 =

Deze website is bijna gereed – maar nog in ontwikkeling!

 

Wilt u in de tussentijd toch een kijkje in mijn complete portfolio nemen? neem dan contact op via het contactformulier